Thursday, August 2, 2012

RESULT

assalamualaikum.

fuuuuuuuhhhhhhhhhhh. *tiup sawang*

tiba tiba terbukak hati nak update blog ni. di saat kebosanan melanda. cuti semester 2 bulan duduk rumah je. hewhew

bercerita pasal result. oh tak boleh dengar perkataan tu. setiap kali result nak keluar, mesti tak senang duduk. mulalah sakit perot, loya, nak berak lah, nak pitam lah, nak pengsan semua ada. tak kiralah result apa pun kan. result UPSR ke SPM ke result tawaran sambung belajar ke.

fuhhh kali ni ceritanya pasal result exam untuk degree.  First degree.  first semester. mahu tak takut. masa diploma dulu boleh lah ayam ayam kan. setiap sem pun dekan. *muke berlagak sikit*. kiki

abah pulak berjanji kalau aku dapat pointer 3.0 ke atas dia nak bagi RM100. pelik betul abah ni. berani dia berjanji. itu yang buat aku lebih takut. takut aku tak dapat capai walau 3.0 pun. kenapa abah berani janji ni ? :(

masa diploma dulu tak berani pulak nak berjanji. HAHA

semoga apa yang aku usahakan membuahkan hasil. semoga penat lelah, pulun assignment, pulun test, pulun kuiz, pulun tak cukup tidur tu bagi hasil yang baik. Ya Allah takut sangat. sekarang tak boleh buat apa apa dah. boleh TAWAKAL je. insyaAllah.

Allah bersama orang orang yang berusaha. :)


 fuuhhhhhh. beberapa jam dari sekarang. nak main bunga api lah malam ni hiburkan hati yang ketakutan. hihik.

GOODLUCK KAWAN KAWAN YANG MENUNGGU RESULT JUGAK.

salam ramadhan. selamat berpuasa.

assalamualaikum wbt.



terima kasih. sila baca lagi -_-

3 comments:

yUyUn aje. said...

yang, bpe juta pointer?hope dean. huhu., :)

faa.rosli said...

salam...uitm kan? cube cek kat emel...faa da dapat da...dia anta gune emel...alhamdulillah..

farah izwani said...

yuyun : i'll text you later yaa. :')

faa.rosli : hee dah cek. congrates faa. alhamdulillah. :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia