Friday, June 1, 2012

perjumpaan power puff girl 1.0

assalamualaikum. ( entry bergambar )

cuti seminggu yang diberi uitm dimanfaat sepenuhnya. sebelum cuti lagi dah plan itu dan ini. perancangan berjalan dengan lancar. alhamdulillah.  tidur dua malam rumah girlfriend. bukan terus balik rumah jumpa family sendiri. kehkeh.  nasib baik umi abah tak kesah. mean kite ni dah besar. diorang dah bagi kepercayaan kat kite. ^^

malas nak tulis panjang panjang. ku sajikan dengan gambar yang berbilion. hihi.

dalam kereta. terima kasih cikgu sudi jadi driver dan photographer kami.

dah mule sawan. hewhew

entah memane si yuyun bawak. kami ikot jee. kalau tak nanti dia merengek tak sudah.

tempatnye cantik. kami yang pakai selebet sebab ingat terus nak p mandi air panas.

the super powef puff girl di hati. :')

kami dua je yang berendam. airnye panas gile. kalau rendam megi, dah boleh masak dah. campur telor sikit. erkk

memasing dah tukar baju. baru gojes. keke. 


makan di old town. pilih makanan pun setengah jam. makan sejam. kiki

turun naik eskalator. takde keje kan. haha.

akhirnyaaa. lepas gian karok. dengan services macam puiii. tempat pun macam puiii. hareemmm. haha

haha. macam nak pegi dinner kan. keke. tengok wayang. aku ada kau ada? tak bestttt. -.-

last. mengeteh di kala pukul 1 pagi. dan jumpe b. hai b. sudah semua panggil jaki b. sorry nida. gurau malam. hihi. seronok kenakan dia. peace jaki.


akan ada perjumpaan power puff girl 2.0.

tunggguuuuuuuuu.

bai. :)

 





terima kasih. sila baca lagi -_-

3 comments:

iyka zulaika said...

sahabat selamanya :)

ILA HonEyBuNNy said...

hamboiii yunk..

sakan berjimba2 n bergambar2...so happy...hehe

Elih Japahar said...

Comelnya awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia