Tuesday, January 31, 2012

masanya telah sampai. selamat bertunang


assalamualaikum.

selari dengan peningkatan umur.  ehemm.  dah dewasa ni kan, jadik ramailah kawan kawan dah mula bertunang, berkahwin.  ehemmm.  aku rasa aku kecik lagi nak kawen kawen ni.  kehkeh.  main kawen kawen masa kecik kecik dulu selalu lah.  tapi kawen dengan pompan jugak.  kiki.

eh merapek.  straight to the point.  sabtu lepas ( 28Januari2012 ), kawan aku masa kat poly dulu bertunang.  alhamdulillah masa dia dah sampai kan? 

malas nak menulis panjang panjang.  jom cuci mata tengok gambar sekitar majlis.  wah macam penulis harian metro pulak kau.  kihkih. gelak sopan.

dimulakan dengan berangan. haha. merasmikan dulu ni. 

si cantik aien.  macam retis kan?  neelofa klon.  hehe.  tahniah aien.  

paling seronok sebab dapat jumpa superS dengan kawan kelas.  dekat setahun lepas habis study tak jumpe kan.  semua makin cantik. ehemm

ha. hamek kau.  bila mak senah dengan jah dah bejumpe.  kehkeh.

pramugari konon konon.

superS.  cantik semuanyaaa.

menunggu pihak lelaki datang.

perbincangan pihak lelaki dengan pihak perempuan

dupdapdupdap. kejap lagi dah kena ikattt

the hantaran

taraaaa. tiba masa menyarung cincin.  bila cincin dah sarung oleh bakal mak mentua, otomatik dah jadik tunangan orang kan. wah bestnyeeee. *berangan.

amek berkat lah.  bilalah masa aku kan.

 mereka yang hadir memeriahkan majlis.  

 yeahhh. the superS. kurang sorang.  muni tak dapat datang.

 mereka mereka yang happening.

lagi sekali eh.  haha.  sebelum makan, sebelum balik.  nak jugak pegang bunga.  keke.

dear superS.  rindu sangat kat korang.  nanti konvo kite jumpe lagi eh.  sayang semua.

to aien.  tahniah sayang. :)

salam.



terima kasih. sila baca lagi -_-

19 comments:

NaEl said...

selamat bertunang jugak dekat your friend :)

nazirulhazwan~ said...

guwa entah bile :(

Lelaki Godang (Ahmad Taufik) said...

kau bila pulak dgn roomate aku ni? :p

MUHAMMAD GHAUS said...

tahniah la untuk kawan kau :)

miszvanilla said...

Thank you ara :)
Thank you utk post ni
And thank you utk mug cantik ko bagi tu
:)

Khuzrin Kamarudin said...

Untunglah dah tunang... err.. jap.. 28 Februari 2012? Back to the future ke pe ni? Hahhaa...

✿ Milly Molly ✿ said...

Cantek orangnye.. Selamat bertunang!

Kamu pun cantek! :)

sYafIk-wAy said...

sonok tgk org berkahwen ni , anda bile lg ? muahaha

aleen aiden said...

woahhh gold ok. kelassss

farah izwani said...

@NaEl :
terima kasih. on behalf. hehe

farah izwani said...

@nazirulhazwan~ :
gua pon entah bila. haha

farah izwani said...

@Lelaki Godang (Ahmad Taufik) :
aku? tunggu dipinang lah.
takkan aku nak p pinang dia. haha

farah izwani said...

@MUHAMMAD GHAUS :
untuk aku? ;p

farah izwani said...

@miszvanilla :
most welcome sayang. congrates. :)

farah izwani said...

@ Khuzrin Kamarudin :
erkk. silap pulok.
ada pulok orang perasan. haha
dah edit balik. wee

farah izwani said...

@✿ Milly Molly ✿ :
woot woot. cantik kan?
kawan kite. kite tak sangat. hee

farah izwani said...

@sYafIk-wAy :
sayaa. saya. tunggu bulan jatuh ke riba. keke

farah izwani said...

@aleen aiden :
cantik kan?

Oppa Kudin Nz said...

Anda bile lagi??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia