Monday, August 22, 2011

virus angry bird menular sana sini


weekend lepas kan saya balek kampung saya kat segamat.  seronok kemain sebab dapat jumpa umi dan abah.  lagi seronok dapat makan banyak banyak masa buka puasa.

lagi lagi lagi seronok sebab dapat shopping agak sakan tahun ni menggunakan duit hasil titik peluh bekerja sehari harian selama enam hari seminggu.  dari jb ke bp ke segamat.  lepas ni nak ke melaka pula.  -,-




tapi sana sini berlambak lambak sangat baju angry bird.  naik pening tengok.  adakah virus nya sedang menular abad ini.  nanti saya kaji.  kehkeh.

kalau boleh semua benda saya nak baru dari yang dalam sampai ke luar.  kuikui.  semua saya dah dapat mungkin.  tapi sekarang saya sedang mencari skirt labuh yang comel dan murah.  shawl warna gold.  seluar tak berjenama tapi cantik dan selesa.   tshirt warna putih.  

juga honda jazz untuk mengunjungi sanak saudara.  oh itu mungkin dapat bila saya kawen dengan orang kaya kelak.

ok tu jek.  takde idea nak update.  tata.



tepek muka besar besar supaya nampak jerawat dan eye bag segala.  lalalala.

selamat hari raya. ^^


tetiba poyo guna saya.  ;p


terima kasih. sila baca lagi -_-

28 comments:

Run Away♥ said...

best kan balik kampung....;d/salam kenal..dan slmt hary raya...;d

H.J said...

pergh..dah dapat makan hasil titik peluh sendiri tu...

ILA HonEyBuNNy said...

wah2...sakan shopping..bestnya guna wit sndri....;-)

ehem3...shawl pun dah macam wana angry bird..hehe..

comeiiinya....ayu gitu...;-)

myhatiku said...

baru je smlm beli t-shirt angry birds..erkk..aha:D

cantek!slamat ari raye :)

sifu im said...

tudung ko mcm wrne angry bird la..haha

alala2 suke lettew aku puji gtu

msat said...

muwahh!

farah izwani said...

@Run Away♥ :
selamat hari raya aidilfitri mulia. :)

farah izwani said...

@H.J :
makan dan digunakan. :)

farah izwani said...

@ILA HonEyBuNNy :
hahaha.
asal sendiri tak perasan ek.

farah izwani said...

@myhatiku :
wah myhatiku beli jugak ye. hehe

farah izwani said...

@sifu im :
erk. itu pujian ke namenye? haha

farah izwani said...

@msat :
muahx! eh puasa. :)

♥♥ arabella ♥♥ said...

alolo, tomelnye dy =)

hamzah ian said...

lama tak men angry bird

Mizz ErMa said...

tu lah..best kan shopping raya pakai duet hasil dr titik peluh sndri..hehe

Adam Idris said...

selamat hari raya !
heh heh

Khuzrin Kamarudin said...

Angry bird ni game pe sebenarnya (-_-")

kura said...

rajin bekerja! fuyoo! heheh.

seluar tak berjenama tapi cantik dan selesa- suka ayat ni!

mi2omar said...

wahh dah sopink!
angry bird terlalu cumil sb tu jd viruz..cumil=terlalu kecik..=p

buDAK keCIK said...

ingtkan nk carik skirt labuh yg ade corak angry bird. tehee

farah izwani said...

@hamzah ian :
hohoho
best sangat ke game tu ?

farah izwani said...

@Mizz ErMa :
ha best sangat. :)

farah izwani said...

@Khuzrin Kamarudin :
burung marah.
kuikui

farah izwani said...

@buDAK keCIK :
kahkah.
ade ke?

nub said...

alala.. burung ceq x pemarah!


auwww


har3

Liza Razak said...

yups..sekarang ni semua org gile angry bird termasuk saya & husband..hehe

farah izwani said...

@nub :
oi bengong

farah izwani said...

@Liza Razak :
uyoo.
layan jugak ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia