Friday, August 19, 2011

mencekik tak hengat.!


assalamualaikum

18 ogos.  birthday mamy.  jadi nak sambut dengan berbuka puasa di luar dengan dibelanja oleh sang suami tercinta. :)  suami mamy.  bukan suami aku.  haha.

lepas kerja bergegas balek rumah bersiap siap dan terus ke tempat yang dirancang.  pasir putih.  makanan dan tempat duduk telah di book awal oleh kerana takut terlambat dan full.  tak sempat pulak berbuka puasa nanti.

10 minit sebelum azan berkumandang, kita sampai.  makanan telah terlentang atas meja.  air liur tak dapat ditahan lagi.  


 ketam black paper.  sebenarnya mintak ketam sambal telur.  salah.  tapi sedap jugak.

 ikan ape tah.  sweet sour.  sedap sangatlahh

 sotong pon black paper jugak.  terbaik

 daging kerabu kot.  tak ingatlah namenye. 

 udang ditabur nestum kata mamy

 tomyam campur

 sayur campur

 bufday girl.  eh girl ke dah ada anak 3.  hehe

 ni baru gegirl.  haha

sementara menunggu waktu berbuka puasa.  walaupun 2-2 ni tak puasa.  haha

 licin sudah.  makan ke mentekedarah.  lalala

 masa untuk potong kuih nya.  potong kuihnya.  *nada endon tu*

 tara.  secret recipe classic cheese.  sedap tapi cepat je muak

 satu family hijau. :)

 nampak tak?  aku sorang je yang dah ready.  haha

alololo.  si kecik ni nak suap mamy ye.  comel jek.

yang ni tak comel.  tapi suwittt sangat.  :)

berebut pulak dah nak suapkan mamy.  haha

dah kenyang?  masa untuk shopping pulak lah.  nak beli kasut anak anak.  mula mula nak pergi kipmart.  budak budak demand nak pergi jusco.  haha


 si kecik carik kasut.  tapi takde yang berkenan.

 ni abang punya.  garfield pulak

3-3 dapat kasut dah.  dapat kad raya lagi.

mine.  beli sebab terpaksa.  tak berapa minat sebenarnya.  tapi selesa.  tak banyak choice.  jadi terpaksa amek dari takde kan.  kasut harus tinggi disebabkan ketinggian yang kurang ni.  lalalala

paling syiookkk aku jumpa kad raya yang unik dan menarik.  tak kreatif nak buat sendiri.  haha.

ok lah.  telan air liur tengok makanan.?  sabar.  kejap lagi berbuka.  6 jam lagi.  hahaha.


HAPPY BIRTHDAY MAMY.
love you so much
terima kasih selalu memahami saya dan pinjamkan telinga untuk dengar masalah kita. :)

muahx!

sape nak?  amek lah.  kuikui.

tata


terima kasih. sila baca lagi -_-

20 comments:

faa.rosli said...

mudenye ur mommy... macam kakak farah plak..heheheheh

say HAPPY BIRTHDAY to her k..

Oppa Kudin Nz said...

ckp kat mummy Hepi besday..
dari oppa..hehe :D

msat said...

cantik

lavender harum wangi said...

erghh, sedapppnya!!! terliuQ!! lulz~ hepi bufday mamy~ hepi selalu :)

♥♥ arabella ♥♥ said...

alolo..sweet nye ur mom bukan anak dy...ekeke:)

kura said...

suami mamy tu ayah kau la kan? Hahah..

"sementara menunggu waktu berbuka puasa. walaupun 2-2 ni tak puasa.." ?? hahahha...

sedap semuanya. terliuq. tgh puasa ni. ergh!

farah izwani said...

@ faa.rosli :
keke. semua tertipu. :)

farah izwani said...

@Oppa Kudin Nz :
aah. oppa kan pemes.
selalu kua tv3. keke

farah izwani said...

@lavender harum wangi :
sedap bangat sih. hihi

farah izwani said...

@♥♥ arabella ♥♥ :
but this is not my mum lah.
kuikui

farah izwani said...

@ kura :
erk.
bukan ayah aku lah. haha

farah izwani said...

@msat :
apo to yang cantik?
saya? tenkiu lah.

myhatiku said...

wah..happy birthday to mamy..makan sakan ye..he..ikan siakap tu kot..he..btw,u r beautiful like mamy..wee

abah khalisha said...

betul ke tu mak? macam adik beradik je abah tengok.hehehe

Teknik Terbaru Pakai Shawl

Ain Zulaikha said...

perghh banyak gila makan, siap soping lagi yek..
hari ni sy makan kepsi je tau hehhee

ILA HonEyBuNNy said...

happy birthday mamy...tak terlambat kan ila nak wish...hehe..

tu dia...sakan tu makan..lauk semua sedap2 la..nyum3...

nak SR..lama xmakan..hehe

awww...wedges...dah beli kena minat jugak la kan..ehhe

izoel said...

sayur campur kalau di tempat saya namanya capcai ... :)

Rtp Farra Arisha said...

happy birthday to ur mommy!!
all the dishes sgt sedap!! teliurrr ni tawww..and birthday cake looks very tasty!!

sifu im said...

wahh..mkn sakan ko er..nk shikit

zulhilmi.tempoyak said...

aloloh....sweetnye bakal metua sy...
opsss...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia