Friday, June 24, 2011

cinta tak kesampaian


assalamualaikum

bukan nak cite pasal cinta aku yang tak kesampaian.  hoho.  cinta aku masih utuh.  ok geli.


ok. suwiittttt


nak cerita pasal drama cinta melody lah.  dah sampai kemuncak pun semalam kan.  sape tengok ?  kat astro ria.  setiap hari pukul 6senga.  tapi aku bese tengok ulangan jek.  almaklumlah.  siang keje. malam baru sempat tengok tv.  dulu ulangan kol 12.  sekarang kol 11senga pulak.


ni raya.  anak hasil hubungan terlarang melody dengan elang.  jangan tiru aksi ni di rumah ye adik adik.  haha.  nikah dulu.  :)




sedih woo endingnya.  akhirnya melody tak disatukan pun dengan elang ( first love melody ).  kesian kat elang.  tapi dia sanggup berkorban demi cinta dia.  eceh.  last sekali melody dah mula jatuh cinta dengan raffi ( suami dia sendiri ).


ni raffi.



anggika.  muka jahat gila.

padan muka si anggika.  hilang suami.  hilang anak.  hiduplah dengan harta tu.  bawak mati.  haha

conclusion kat sini.  cinta tak semestinya bersatu.  kalau itu bukan jodoh kita.  :)  berusaha untuk pertahankan hubungan cinta korang ok.  selebihnya tawakal je.  kalau ada jodoh tak kemana.  tak gitu ?  kuikui.



terima kasih. sila baca lagi -_-

5 comments:

myhatiku said...

erlanggar??aha:D
jemput join NAK TAU RAHSIA TAK?

FARAH IZWANI RAMLI said...

nanti ada masa kita join. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak x ikut cerita neh sbb bosan ada org jahat (bonda erlang tu jahat kan)..

diaorng x bersatu eh akhirnya?? nasib ah x tgk..melody tu dahla mcm muka akak (baca je percaya jangan kehkehkeh)

FARAH IZWANI RAMLI said...

@kak rina :
ehe.
tak bersatu lah kak.
tak best ending dia.
uyoo. akak retis lah ni ea. kehkeh

miss UnGu said...

aku benci cnte indon..ending tah pape..tuggu aq update nty sal ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia