Monday, June 20, 2011

abah penjana matawang kepada anak anaknya. kehkeh


assalamualaikum

kacak kan. :)

entry kali ni khas untuk abah yang tersayang sempena hari bapa yang disambut bulan ni.  aku pun tak bape nak sure sangat bila sebenarnya tarikh yang betol hari bapa ni.  aku wish kat abah hari sabtu.  abah kata dah tiga hari dah lepas.  kat tenet kata 19hb.  ada kata 18hb.  

whatever lah kan.  hari hari pun hari bapa.  hari hari pun akak sayang abah tau.  sebab abah selalu bagi duit kat akak.  eh.  salah salah.  abah selalu bagi kasih sayang tak terhingga kat akak and semua adik beradik.  contoh kasih sayang tu duit lah kan.  bukan ke?  kalau tak sayang, mesti lah abah tak bagi duit kat kitorang.  kehkeh.

abah memang yang terbaik.  takde orang lain yang boleh gantikan abah.  kalau abah takde, tak tawulah camne hidup kitorang.  sapa nak sara kan.  eh teremosi pulak.  kehkeh.  

bersyukur sangat sebab masih ada abah.  terima kasih abah.  sekarang akak tak mintak duit abah dah.  sebab akak dah keje.  so akak pulak kena bagi abah duit kan?  ehe.  duit raya wajib tau.  kehkeh.  

terima kasih bagi nama yang sangat cantik ni.  farah izwani.  bermaksud kegembiraan.  tapi abah suka tambah nama bila panggil akak.  jadiklah farah izwani alkontot.  kehkeh.  sedap gak an.  haha


abah potong kek pakai kain pelekat jek. kehkeh.  sedih sangat time ni.  tak dapat join sekali. sebab akak kat jb.  abang yus mms gamba ni.  motip ?  nak menjeleskan adik dia ni lah kan.  sob sob.


 "SELAMAT HARI BAPA"

walaupun akak tawu abah tak baca punya.  ehe. tapi takpelah.  nak gak wat entry tok abah.  sayang abah sangat sangat.

sincerely : anakmu yang jauh di mata. :) 
 

terima kasih. sila baca lagi -_-

2 comments:

Mun said...

abah awk kacak..hehe

FARAH IZWANI RAMLI said...

mun :
kacak bukan ?
walaupun dah berusia. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia