Tuesday, May 17, 2011

empat beranak bertemu semula


assalamualaikum

haih.  busan lah pulak.  nasib lah ada hiburan radio.  hehe.  

seperti yang dijanjikan.  aku nak update pasal pertemuan dengan adik beradik lain mak lain bapak ni.  kehkeh.  berjanji untuk bertemu pada 9.5.11 iaitu hari isnin.  tapi aku tak tahu menahu sebab dorang pesan dalam fesbuk je.  haih.  kat rumah mana lah ada tenet nak online.  nombor aku dorang takde.  tu sebab tak dapat kontek kan.  hehe.  maaf kawan.  nombor ada tiga.  tapi on satu jek.  enset nye satu je kan.  tunggu aku beli beri hitam lah.  kahkah.

korang tawu tak.  aku terharu sangat.  korang berusaha carik nombor aku.  eleh.  takut lah tu aku merajuk.  hihik.  sampai nak g umah siddiq.  kalau orang yang tak kesah kan, p lantak je ta dapat kontek aku.  tapi korang tak.  terima kasih sebab datang rumah aku.  walaupun jauh.  perjalanan 45minit jadi sejam lebih.  salah sape?  sampai blok 14 korang pegi ape kejadahnya.  haha.  ayushengall.

lama kan tak jumpa.  tahu tak.  rindu sangat.  hari khamis nak keluar sebab ayu ada test.  nak g mana?  macam macam idea keluar.  melaka, muar, bp, kuantan, gunung?  haha.  last last pilih gunung sebab masing masing tak banyak kos. tong tong minyak kete sorang sepuluh.  bekalan atul dah sediakan.  sudah jimat ye disitu.  ;)

sebelum jumpa korang.  jumpa siddiq dulu pagi tu.  tu lagi sorang.  dua bulan tak jumpa.  hehe.  rinduk.

kenangan manis.  mandi manda sama sama.  sibuk  nak tangkap ikan dalam air tu.  makan biskut dalam air.  kesejukan masing masing.  tangan kebas.  ambil gambar guna kamera hp aku yang tak seberapa tu.  makan makan.  peluk peluk dalam air.  lawan menyelam.  aneda dengan ayu selalu mengelat.  haha.  tidur rumah ayu.  tidur awal sebab masing masing penat.  makan popia ketam ayu.  sedap sangat.  aku keluar malam dengan siddiq naik motor.  jalan takut.  peluk kuat kuat.  kehkeh.  pinjam selendang ayu. 

aku akan rindukan semua benda tu.  setiap saat tak lupa apa yang kita buat kan.  sumpah dari dalam hati.  sangat sangat sayang korang.  kepada atul.  terima kasih tumpangkan kereta.  bawak jalan jalan.  teman sampai pukul tujuh.  aneda.  nah gambar. =D  ayu.  the best friend in the world. ! ;)









aku rasa mak ayu lebih sayang aku kot.  tengok tu.  ayu terpinggir jek.  aku dapat peluk.  kehkeh.  kesian ko yu.  hihik.  mak enon terbaik lah.  terima kasih mak enon masak untuk kitorang.  layan kerenah kitorang.  izinkan saya keluar malam dengan bf saya.  untuk empat orang adikberadik saya ni.  terima kasih untuk kenangan manis itu.  ilysm.   ok dah nak balik mencekik.  menunggang ego dengan egonya.  lalalala

with love :  rara comel.  kehkeh.



terima kasih. sila baca lagi -_-

3 comments:

miss UnGu said...

tengs gmbonye..hehe

mizzCloudy said...

hai cantik blog (:

FARAH IZWANI RAMLI said...

hai mizz cloudy.

biasa jek. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia