Friday, December 10, 2010

DINGIN~~

aku salah ke ek.  tapi ape yang aku wat?  tak wat pape rasanye.  tapi nape kamu cam dingin jek dengan saya.  saya tunggu mesej kamu dari malam tadi.  tiada.  dan telefon tangan saya tidak berbunyi hari ini.  kawan-kawan pon pelik.  biasa, 24jam mesej.  (eh,tipu la tu)  ehe.:)  aku rindu, tapi aku wat cam biasa jek.  bila ada kawan2, aku tak rasa sangat ah.  sebab dorang selalu wat lawak.  wat aku gelak kuat2.  cite bukan2 sampai pecah perot.  kalau tak de kawan?  hidop aku mesti murung.  duduk bilik sorang2, tengok gamba kamu sebab rindu, pastu air mata bergenang.  aku sangat sensitip.  anoy kan?  hik.  sampailah pukul 10senga.  enset aku pon bunyik.  "i want to be a billionaire, so freaking bad. buy all of the thing i never had"  ha, tu bunyik message alert fon aku lah. ehe.  kamu mesej.  tanya saya balek ke tidak esok?  maaf jawapan saya mendukacitakan kamu.  saya dah cakap jangan mengharap.  bukan saya tak nak balek.  masalah kewangan sedang melanda saya sekarang ni.  saya harap kamu faham.  saya nak sangat jumpa kamu.  sebab saya rindu sangat.  kalau awak boleh bagi saya duit, saya balek.  ekeke. joke.  pastu awak teros senyap.  ta reply mesej saya.  ok, saya tau perasaan awak.  saya pernah rasa.  awak marah saya kan.  lau awak rasa rindu t, juz text me dear.  really miss u.


MUHAMMAD SIDDIQ ABU TALIB
last day kite ketemuan kan ni ;)

kemungkinan minggu depan saya balik.  t kite jumpa lah ea.  tu pon lau awak nak lah.  LOVE U <3
terima kasih. sila baca lagi -_-

2 comments:

miszvanilla said...

sabar he ucuk2...
ha kan ko da balik...ti jumpe die..
jgn nanes2....tak cute thooo..
:D

~MiSs RaRa~ said...

ehe~ mane ade aku nanges.
hik. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia