Tuesday, August 7, 2012

shawl half moon sakura

 assalamualaikum

ada sesiapa tak nak belikan kita shawl ni untuk raya nanti. satu je cukup. kite tak mintak banyak pong. satu tu harga nya 80-100 kot. murah jeeeeeeee. kiki









see. cantik tak terkata kan. first ternampak shawl ni bila ada orang tag kat facebook. terus berkenan. try usha harga. RM89. *terus pengsan*.

dah try jugak mengendeng kat umi. umi kata ah mahal. beli sendiri. umi kata kalau dah beli shawl ni, takpayah baju raya baru. huhuk.

so ada sape sape yang baik hati tak?  pleaseeeeeee. sayang lebih kalau ada orang nak hadiahkan ni.  hihi. banyak lagi shawl yang cantik kat sini  http://www.radiusite.com



terima kasih. sila baca lagi -_-

5 comments:

yUyUn aje. said...

wauu! cntik gle! mcm tudung jgk. tgu kte kije lah. aha

farah izwani said...

yuyun : janji ? kak da pon janji nak belikan bila dia dah keje. kite tuntut oke.!

yUyUn aje. said...

ape ji? ahah. insyAllah ade rejeki di mana2

Syima Emi said...

Salam perkenalan,

if berminat jemput jamu mata kat kedai online saya. ada jual shawl half moon sakura.

http://zalfascarfandshawl.blogspot.com

siti badariah said...

Assalamualaikum..hye, sy ade jual plain half moon shawl, glittershawl, dan shawl yg bercorak jnis material polyester crepe.. semua lawa2. jom tgok dulu page sy ni https://www.facebook.com/elwinniehijab?ref=hl
sy jual murah je.. harga boleh dirunding lagi..TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia