Sunday, April 22, 2012

21 mac. 21 tahun. konvo ke21.


assalamualaikum.

baru terhegeh hegeh nak update pasal konvo. -.-

oh 21hb mac lepas, tibalah saat yang dinanti nantikan selama setahun menunggu iaitu majlis konvokesyen kami.  majlis konvokesyen ni adalah sebagai penghargaan kepada kami yang bertungkus lumus belajar, memerah otak dan keringat, tidur lewat malam buat assignment, study untuk kuiz dan test dan akhirnya kami berjaya mendapatkan diploma masing masing dengan keputusan yang cemerlang. diploma in science secretarial.  alhamdulillah. (ini bukan karangan tingkatan 3) haha

jutaan terima kasih diucapkan kepada abah selaku penyumbang duit setiap bulan, kepada umi yang selalu ada masa susah dan senang anaknye ini, kepada kawan kawan, superS, housemate, classmate yang selalu menceriakan hidup ni. hehe. :)

jom lah cuci mata. mempersembahkan. ehe

sebelum masuk dewan.



dalam dewan








 


sebelum naik pentas


kalungan di leher itu adalah reward kepada sesiapa yang dapat AKJ (3.5 above). kat unibesiti panggil dekan. hihi

atas pentas




selesai di dalam dewan.











kekuatan saya. umi dan abah. <3


 


ehem ehem.  sekarang ni tak sabar nak tunggu konvo untuk degree pulak.  padahal baru je part 1.  haha.  3tahun lagi.  heharap 6sem je lah.  bukan 7 atau 8.  keke.  semoga semuanya berjalan lancar hendaknya. :)






terima kasih. sila baca lagi -_-

4 comments:

kura said...

wahhh. best dah berkonvo. sy lg 2 tahun -..-

yUyUn aje. said...

mesti smpai punye. i miss you rara. ^^

MUHAMMAD GHAUS said...

wah..AKJ..untongnye..aq pon nak..hu

✿ Milly Molly ✿ said...

Tahniah dear! AKJ lagi tu. Wowee.. Hebat la kamu :)

Anyway, nice smile!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia