Saturday, March 31, 2012

alasan.


assalamualaikum semorangggg. (excited)

haiii.  bersua kembali.  hoyeahh.  lama sangat tak update blog, tak blogwalking, tak mengarut, tak meluahkan perasaan kat belog ni.  rindu rindu.

memacam nak cerita sebenarnya.  hmm nak mula dari mana ye.(garu garu kepala yang tak gatal).

sebenarnya kan sebenarnya ada sebab kenapa kita tak update2 belog ni.

ketama sekali sebab line internet yang tiada di sini. ye ye.  harap maklum.  kalau gune brodben memang harapan lah kan nak online.  line macam puihhhh.  tau tak tau tak kat sini bukan seperti yang dibayangkan tau tau.  duduk apartment dikelilingi dengan pepokok kelapa sawit yang digayuti oleh sang sang monyet.  oh ohsemmm.  line telepon pon haremmm.  

oleh sebab itu, kami mengambil keputusan untuk pasang streamyx.  yeah.  line sangat sangat lajuuu.  inilah masanya nak update belog selalu. (kalau rajinlah).  kuikui.

keduanya adalah kerana tak punye masa yang lapang.  masa dihabiskan sepenuhnye ke kelas seawal jam 7.30 dah keluar dari rumah dan pukul7 baru balik rumah. pfffttt.  penat penat jadi student ni kan.  malam pulak melantak assignment lah, basuh baju, tengok tv, ngadap facebook lah, borak lah.  oh kalaulah sehari ada 100jam, mesti setiap hari boleh buat 10entry baru.  kuikui.

sebab yang ketigatama adalah sebab MALAS.  kbai. kihkih.

 kehidupan baru. :)






terima kasih. sila baca lagi -_-

4 comments:

Marya Hana said...

comeynya u pakai merah, nampak menyerlah.

btw, suka kasut u (:

ShahzCudin said...

sebab yang ke-3 tu mmg xleh nak wat pe la..huhu

MUHAMMAD GHAUS said...

aq pon mkin lme mkin malas..

✿ Milly Molly ✿ said...

Hehe. Standard la an alasan ketiga tu. Sampai berhabuk blog baru nak update.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia