Wednesday, January 18, 2012

budak praktikal.


assalamualaikum.

ini entry pertama tahun 2012.  last update tahun lepas.  haha.  lama betollllll.

mood nak merajinkan diri mengupdate blog ni kureng lah.  kalau dulu time study, pantang ada masa mesti update.

sekarang dah kerja, oh sungguh malas hati ini.

walaupun banyak je masa free.  oh sekarang aku dah ada kawan tau.  budak praktikal.  dia tergolong dalam golongan istimewa.  tak boleh cakap, tak boleh dengar.  istimewa kan?  

kalau nak mengarahkan kerja kat dia, aku kena tulisss.  tapi dia akan balas dengan bahasa isyarat.  oke oke.  aku kena belajar bahasa isyarat dari dia sekarang.  sekarang yang aku tahu, terima kasih je. kehkeh.


 inilah dia.  name dia izwan.  aik nama aku farah izwani.  ha kembar ni.  ekekeke.
ni curik curik je amek gambar dia.  sebab dia pemaluuuuu.  konon konon lettew.  haha
student politeknik Ibrahim Sultan. (poli jb).
design mendesign semua serah pada dia.  
aku suka mengarah dia. wakaka.

ok. dah update!
salam.


terima kasih. sila baca lagi -_-

4 comments:

ShahzCudin said...

ohooo..pndi buli eh..mntg2 dia bdk prktikal..

faa.rosli said...

siyes ke dia memang camtu? sian dia..

MUHAMMAD GHAUS said...

ari2 kene buli

✿ Milly Molly ✿ said...

Siyes eh? Xleh ckp, xleh dgr? Ciannye..

Tak baek kamu buli die. Hehe. Rotan nnt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia