Friday, December 2, 2011

menjawab soalan bergambar.


assalamualaikum

berapa lama gua tak update blog ni.  berapa lama jugak gua tak on blog ni.  berapa lama gua tak blogwalking ke blog korang?  lama lama.  sampai dah ada tikus berlari lari.  #tetikus. haha.

memandangkan line internet dah kembali seperti sedia kala, jadi gua berazam akan rajin update. #tengoklahkalaurajin.

gua telah di tag oleh kawan baik gua tok menjawab soalan beliau.  maaf sangat baru dapat jawab.  line macam harem.  sampai kau dah delete post tu.  tapi aku dah copy awal-awal.  T_T

soalan tag bergambar. :)
jawab bersama gambar dan terangkan gambar tersebut.

1) wallpaper laptop / pc yang anda gunakan sekarang.
ni wallpaper lappy aku.  aku gune wallpaper ni sebab bila aku on lappy, aku akan nampak muke girlfriend aku. sebab aku sentiasa rindu korang. ^^

ni pulak wallpaper pc.  gambar ni comel.  suka.  suka. :)

2) apakah DP anda di fb?
gua suka tukar-tukar DP. haha.  buat masa ni, inilah DP fb gua sekarang. 

3) gambar paling hodoh dan tak cover cun anda?
hodohnakmati. ingatbuatmulutitikcomel? takkkkkkk.  haha. gambar masa gua study dulu.

4) gambar anda dan couple jika ada.
gila takde. haha. ni gambar favourite kami. masa kawen muda muda dulu. ahak

5) gambar anda bersama kawan baik anda.
because she is my best friends. i love them very much.!

6) sila upload gambar favourite anda.
banyak lah favourite. haha. ni gambar masa praktikal. gune dslr ofis. hoho.

 ni favourite gak. sebab merah meriah makngah. i love merahhhh.

7) sila upload gambar anda time anda belajar.
sweet memory bersama superS. really miss them damn much.!

8) upload gambar anda betul betul tak tengok camera.  betol2 candid bukan buat buat.
ha hamek kau. ni betol betol punye. bukan cobaan. haha

9) gambar anda dan bayi yang paling sweet.
tak cukup sweet? tunggu gua ada anak sendiri nanti. nama anak gua auni surfina. hahahak.

10) gambar raya paling bermakna.
 big family. bermakna sebab cukup semua ada. susah nak begambo semua ada.

ok nurul aneda binti ahmat mahmod. saya dah jawab semua soalan awak. 
fening sebenarnya kena pilih gambo yang beribu lemon dalam lappy I tu.  hoho.
saya jawab sehabis baik dah ni.
tengkiyu tag gua.
#apekejadah kejap saya kejap gua kejap aku kejap I.  gangster. haha

kbai.


terima kasih. sila baca lagi -_-

14 comments:

faa.rosli said...

nice sume gambo2 nie....

miss UnGu said...

enatkan tanak jawab..so wa padam lah post yang takde respon tu.huuu

kura said...

amboi. merah menyalaaa!

ShahzCudin said...

hmm..mcm2 gambar ade,,spe bdk tmbam tu? kiut giler..

✿ milly molly ✿ said...

suke gmbr candid kamu! comel ^^

rse cm nk buat entry ni jugak la.. blh x? hee

yUyUn aje. said...

sis. copy sebab nak jawap tag kak da. uhuhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

merah semuanya:))

farah izwani said...

@faa rosli :
teheeee. :)

farah izwani said...

@miss UnGu :
elelele.
merajok ye.

farah izwani said...

@kura :
i like merah. hoho

farah izwani said...

@ ShahzCudin :
anak gua. cute kan. haha

farah izwani said...

@✿ milly molly ✿ s :
ehe.
boleh sayang. buat lah.

farah izwani said...

@yUyUn aje. :
orait.

farah izwani said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION :
haha, kan?
sebab banyak baju merah. keke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia