Thursday, November 10, 2011

gula gula berwarna purple. ada ke?


assalamualaikum.

kekangan masa dan line internet yang menyakitkan hati ni membuatkan aku malas nak update blog selebet ni. #alasansematamata.

pertemuan yang dirancang last minit.  
destinasi yang dipilih adalah melaka bandaraya bersejarah.  
tema purple.
berjanji seawal pukul 7 pagi.  ngokngek sane ngokngek sini akhirnya berjaya jugak bergerak pukul 10 pagi.  masih awal lagi rasanya.  haha.
tempat pertama yang ingin dituju adalah pantai.  mana mana pantai dekat melaka yang boleh mandi lah.  sebab ada sorang kawan tu tak mandi dari rumah.  lalalala.
pukul 12 sampai kat pantai klebang.  tak boleh mandi.
jalan punya jalan jumpa pantai puteri.  tak ramai orang tapi masih boleh mandi.  lenjan je sebab dah penat duduk dalam kereta.
eh sebelum tu cari kedai kek yang tak jumpa jumpa.  kek untuk 2 orang bufday girl.
kat melaka takde kedai kek ea? apesal susah sangat nak jumpe.  bila dah jumpa, pelayan kedai tu kerek pulak kan mukanya.  nak sut boleh? dush.
dah lah.  biar gambar menceritakan detik indah kami ni.  yihaaaaaaaaaaa.

memulakan perjalanan.  mak datin 3 orang. sorang lagik tukang ambek gambo ni.  kesian. keke


hadiah untuk birthday girl. ayu-neda


kek ice-cream coklat.  zahir mengancam.  batinnya hampeh.


empat sekawan sejak zaman sekolah - anedatularayu


fun time.  taboleh tayang gambar besar gedabak.  hoho.
mencekik.  dah aku asyik ngadu lapo je.  dorang ni tak geti lapo kot.  haha


dah mencekik memang delicious lah.  kehkeh.


snap sana snap sini.  gumbira hati tak terkata.


ayu muke sedih sebab budak 2 orang tu tanak begambo kat sini.  segan katanya.  kitorang memang tak malu. -.-


3 gaya.  menyawan aje. :)


tabik springggggggg.


girlfriend dia.  girlfriend kita. <3


masa kecik kecik dulu tak dapat main bom bom.  sebab mak kata tu permainan lelaki. kehkeh.


amek gambar kat beca ni sekali snap rm2.  itu pun berkira.  bayau je le.


berakhir di sini.
jakun tak penah gune auto-pay machine si ayu ni.
dia masuk duit tanak telan2 mesin ni.
mungkin duit dia tak sedap.
bhahaha.


dah habis.  nah besen.  boleh muntah sekarang.  loye kan tengok gambo banyak-banyak bangat.  haha


ok bai.


terima kasih. sila baca lagi -_-

8 comments:

budak penjara said...

mak datin ke nenek datin ni??haha

Pen MErah said...

waaaaaaaaa bestnye..btw, eksem 2 sedapppppppp!

kura said...

berkaca mato!

erk. best kan melancung di melaka best kan? ouchh. hahah

ShahzCudin said...

kat mana tempat korng mncekik tu..? cm best je..

yUyUn aje. said...

haaha! nice entry dear. bile lg nak jenjalang ni?

fany wany said...

perghhhh, kek tak tahan :(

miss UnGu said...

miss u..eh kite tag awok tw...

Hunnym Syot =) said...

wahhhhh...sedap makan!! :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/11/kejohanan-futsal-rakan-antidadah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia