Tuesday, October 4, 2011

yes! gua berjaya gemok gedempol.

assalamualaikum wbt.

nak tahu tak apa yang paling aku nak sekarang ni.  nak naikkan berat badan yang sangatlah keding ni.  haih.

dah lali dah rasanya orang cakap aku ni budak tingkatan tiga.  tu puji ke keji ek?  positif je anggap pujian. lalala.

sekarang gua dah gemok dah.  tak percaya?  gua tak tipu beb.  tengok ni.

dulu gua macam ni jek.  keding kering macam papan.  nasib ada orang sayang.  haha

sekarang???

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-






ha. taknak percaya lagik gua dah gemok gedempol?  haha.  percayalah pleaseeee.  kehkeh.


agak agak kalau aku tembam gini teman lelaki aku larik tak ek.  dia kata larik.  derm! haha.

ni makcik aku punya keje lah ni.  mengedit bukan bukan.  edit lah cecomel sikit kan.


psssssttttt:  macam mana nak naikkan berat badan?  meh lah kongsi sikit. :)



terima kasih. sila baca lagi -_-

15 comments:

CIK JATT said...

nak gemuk, makan lewat malam hari2.confirm berat naik. tapi tak best kut, tak sihat pulak nanti
ok jer sis tengok, slim:)

hakamah hamyadi said...

hahaha...tpanjat boboi tgok gmbar last 2..hahaha..2la kan best kalo gemukkan badan 2 sesenang edit gmbar yang kurus..kita pun sama dlm process gemukkan badan

syahirooAhmad said...

erkk. terkena!

haish.. ingatkan gemuk betul.. saya beriaya nak turunkan badan. tetiba nampak deqrara lak dah berjaya gemukkan.. hairan gak... haish

MUHAMMAD GHAUS said...

mkn gain weught la..kompem

Edy Zaidi said...

gemuk pun still nampak cute...:p

ILA HonEyBuNNy said...

haha....tu temook pipi yunk..kekekke

ila pun nak gemook jugak...chubby ckit...asyik kurus ja..ehheh

farah izwani said...

@ CIK JATT :
ni bukan slim sis.
ni keding habis. haha

farah izwani said...

@hakamah hamyadi :
haha.
jom gemokkan badan sesame. :)

farah izwani said...

@syahirooAhmad :
eh masih tak pecaye ke? keke

farah izwani said...

@MUHAMMAD GHAUS :
typo. lalala

farah izwani said...

@Edy Zaidi :
saya tahu. kahkah

farah izwani said...

@ ILA HonEyBuNNy :
haha. temok pipi je best gak ek. keke

asfira aminuddin said...

i pun tatau camne nak naikkan berat since kita ada masalah yg serupa. org kata minum susu tiap tiap hari. i tengah cuba la ni.

babe, dlm gmbar second tu pipi u tembam sangat. haha. naik sikit lagi should be okay kan :)

aleen aiden said...

cis2!rasa nak siku!

Lelaki Godang (Ahmad Taufik) said...

sidiq nak lari? kahkah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia