Monday, October 31, 2011

mangsa keadaan ni. huwaaaaaa.


assalamualaikum.

ha lama kan tak update.  malas dan malas sangat.  errr asal aku macam blur je nak menaip ni.  adeh.

aku telah di tag oleh dua orang manusia yang menyeru aku untuk menjawab soalan membunuh diorang.  adeh lagi sekali.  haha.

1st, THE RULES:
1.You must post these rules. 
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

2nd.  tentang aku.
underweight, duduk jauh dari family, tak putih tak hitam, rendah, ex student politeknik port dickson, belum konvo, tak dapat sambung degree, hati telah dicuri, suka warna merah, kat rumah orang panggil aku akak, ada adik 3 orang, abang 3 orang, sensitif.


tag yang pertama oleh shahzcudin.  nak aku jawab jujur ke tipu tipu je ni?  tipu je lah ek.  wakaka.

1)  Awak lelaki ke perempuan..?
saya seorang perempuan yang lemah lembut.  awww.  kahkah.
2)  Ciri- ciri lelaki/perempuan idaman...
lelaki yang romantik, pandai berdikari dan kuat agamanya. :)
3)  Bahasa yang dikuasai selain BM dan English
bahasa jerman. *tipu. lalala
4)  Pandai masak? masakan yang anda paling power masak selain masak air dan masak nasi
masak maggi.  kahkah.
5)  Sukan, politik, fesyen, hiburan... mana satu yang paling suka
fesyen menjadi pilihan.
6)  Pandai main alat muzik? apa dia?
congkak.  *eh tu alat muzik ke?  wakaka
7)  Pandai berenang?
mestilah takkkkkkk.  haha
8)  Buku yang paling suka baca
hmmm.  majalah remaja dan wanita.
9)  Movie terakhir yang anda tengok? 
ape ek.  ha rasuk.  dah lama tak tengok wayang. -.-
10) Tempat yang teringin sangat nak pergi
tanah suci mekah. insyaAllah. :)
11) Pendapat tentang blog Opera Hidupku
simple.  ok lah.  rajin gak aku menjenguk.  :)

tag yang kedua oleh wani.  awak, kite jawab olok olok jugak ea.  kihkih.

1. 'kejutan' yang tak akan korang lupakan?
entah lah.  tiba tiba hilang ingatan.  hehe.
2. suka warna apa?
i love red so muchhhhh. 
3. tema wedding yang korang impikan?
yang pasti warna merah hitam.  wee.
4. kumpulan korea yang korang ingat/tahu/minat?
tak minat lah.  hee
5. matematik ke sains?
pendidikan islam.  boleh?  keke.
6. perkara yang korang paling takut nak buat?
pegang ular dan katak.  meremang bulu roma.
7. 5 ciri lelaki/perempuan idaman?
- kuat imannya
- romantik
- penyayang
- memahami
- hormat orang tua.
*banyak lagi ni nak list.  asal mintak 5 je?  haha.
8. coklat ke vanilla?
coklat vanilla lah.  keke.
9. tempat yang korang teringin sangat nak pergi?
tadi dah jawab.  ni teringin gak.  teringin nak pergi pantai dengan buah hati.  hehe.
10. pernah kene saman polis?
takkkkk.  lesen pun tadak.  haha
11. 5 pendapat tentang blog ni*sila jujur:)
- jarang update. hehe
- simple 
- tulisan yang bersahaja
- cepat loading.  
- best.


nah soalan dari aku pulak.

1) sifat manusia yang buat korang annoying?
2) suka kucing tak?
3) dah berapa kali bercinta?
4) kereta idaman hati?
5) sekarang tengah buat apa?
6) pekerjaan yang diminati dan selalu diangan angankan.
7) agak agak nak kahwin umur berapa?
8) gadjet apa yang didambakan sangat sekarang?
9) masakan mak yang paling korang suka makan.
10) kalau online, selalu buat ape je?
11) habit korang?

manusia yang menjadi mangsa tag gua adalah.
1) yayang
2) yuyung
3) aneda
4) aus
7) ila
9) aleen aiden
10) asfira aminuddin
11) ahmad taufik

ape pasal semua sebelas pun aku tak paham.  haha.  ok done.  nak join dipersilakan.  yang dah ditag kalau malas pun tidak mengapa lah. -.-

akhirnya update jugak blog ni.  yihaaaa.



terima kasih. sila baca lagi -_-

7 comments:

Lelaki Godang (Ahmad Taufik) said...

cik kiah, tak paham nyahhh :D

farah izwani said...

bace lah rules tu dulu nyah oi.
yang ko kena buat, jawab soalan aku tu je. haha

ShahzCudin said...

haha..tq sebab jawab..dpt markah penuh..

asfira aminuddin said...

babe, thanks tag i. kena bwat homework lebih la ni yeee. btw i love red too :)

kura said...

seorang perempuan yg lemah lembut? awwwwwww. hahah

fany wany said...

hihi. terima kasih atas kesudian untuk melayan tag dari saya. kihkih.
lain kali saya buat lagi ehh? huhu

ILA HonEyBuNNy said...

thanks dear..bykya ila kena tag soklan neh...heheh

ciri lelaki idaman tu like nyk2...ehheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia