Friday, October 7, 2011

hadiah buat kesayangan


assalamualaikum.

kena hapdet laju laju sebab kerja menimbun.  ni pun curik curik online.  keji sungguh.  kehkeh.

sangat excited nak tunggu malam sebab malam ni kite nak balik kampung.  yihuuu.  tak sabar nak jumpa girlfriend.  harap harap aral tak melintang.  menegak jek.  haha.

di kampung esok semua berkumpul.  konon konon macam family day lah.  bulan 10 dipilih sebab ramai yang dijadikan pada bulan sepuluh.  birthday mereka lah maksudnya.  ^^

nak beli hadiah untuk semua makcik makcik, pakcik pakcik, sepupu sepapat, abang abang tak larat lah.  gaji aku pun ciput je.  jadi kite hanya mampu beli hadiah untuk umi dan emak je.  :)


29 haribulan 9 birthday emak.  ni hadiah untuk emak. (mak tok)  emak kepada umi. :)  hmm. rindu kat arwah abah. :(  alfatihah.


 puas cari handbag ni.  merata cari sebab nak cari yang murah dan kualiti.  harap mak suka.

18 haribulan sepuluh birthday umi.  akan datang tapi sambut sekali nanti.  :)

handbag dah belikan untuk umi masa raya.  oleh kerana umi takde jam, jadi kite belikan jam ni.  murah sangat.  tu sebab extra bagi tudung tu.  bling bling. ^^


erk.  ni pulak untuk teman lelaki.  untuk birthday dia yang dah lepas.  wakaka.  bulan 1 hari tu.  keke.  tak tak.  beli saje saje je sebab dia kata tabung dia dah penuh.

yang kecik tu bawaklah p hostel. yang besar letak kat rumah ye bubut. :)  bila dah penuh bagi kite balik.  boleh ke macam tu?  haha.  macam budak budak pulak tabung ni.  haih.  suka lah.  suka lah.  ehe

hadiah tak seberapa.  yang penting ikhlas kan.  bak kata muhammad siddiq "ikhlas itu ibarat semut hitam, diatas batu hitam, pada malam yang gelap"...

pssssstttttt :  hari ni birthday abang kite yang first.  selamat hari lahir abang.  hadiah mintak bini lu eh.  keke
esok pulak birthday abang aku yang kedua.  hadiah beli sendiri ok. :)

psssttttttt lagi.  malam ni balik kampung lepas kerja.  wajib tak online lama.  tata. :)


terima kasih. sila baca lagi -_-

12 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

handbag tu cantik la...;-)

wah3 banyaknya hadiah.....hehe...berderat ye birthday abg2 dia....ngeh3...

bestnya balik kampung....miss my fmly also..;)

Pen MErah said...

handbag 2 cantik la farah. tp kan hadiah terbaik utk ibu n ayah bila kita sentiasa sedekahkan doa.. heheeee.. bgs aa ade anak cam farah..

Yana Kama said...

syoknyee...siap beli ole2 lagi..untung family awak :D

budak penjara said...

bagusnya engko..ank solehah ni..hehe

Sufinah Yussof (SY) said...

amboi~ semangat beli hadiah.

msat said...

mime kase,,

Hunnym Syot 美智子 said...

wahh.. baeknyee dyee..
handbag tuw santek laa :)

lavender harum wangi said...

nak hadiah jugak~!! hihihihihihihi

asfira aminuddin said...

babe, banyakknya u beli hadiah. baik sungguh! pemberian tu dah cukup babe. mesti diorg terharu ;)

aleen aiden said...

woahhh,banyaknye adiah!

Wani said...

baiknya dia ni :)

syahirooAhmad said...

best nye dapat hadiah dari deqrara.. suke la ngan tabung tu. pemberian yang lain dari yang lain.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia