Monday, September 19, 2011

apabila ex-boyfriend sebagai tetamu. -.-


assalamualaikum.

cuti yang dibuat sesuka hati masa hari jumaat dengan sabtu hari tu memang syok lah.  dapat balik kampung.  jumpa mak, umi, abah dan adik adik kesayangan.

sebenarnya balik ada tujuan lain.  konon nak jumpa teman lelaki dengan kawan kawan.  hampeh.  semua tak dapat.  jadi cuti aku tu macam sia sia jugaklah.  sobsob.

jadi duduk rumah je terima tetamu.  jengjeng.  tetamu tu exboyfriend aku.  sebenarnya dia kawan rapat abang aku.  jadik takkan aku nak halau pulak kan.  ade kena maki dengan abang aku nanti.  haha

nak taknak, terima je lah dia.  terima tak bermakna aku yang layan dia.  setakat buat air hidang makanan tu memang aku buat.  sampai nak borak borak memang idak le.  

apa yang aku buat bila dia ada?  buat bodoh.  tengok tv.  buat hal sendiri.  tido.  mesetan.  buat buat macam dia tak wujud je lah kat rumah tu.  memang rasa janggal sangat.  tapi takkan nak tunjuk aku tak selesa kan dengan kehadiran dia tu.

perasaan aku pada dia?  takde perasaan.  haha.  benci tidak.  dendam tidak.  suka pun tidak.  aku dah buang jaoh jaoh dia dari hidup aku.  :)  dia aku tak tawu.

hati aku setia pada yang satu.  eceh.  untuk teman lelaki.  saya sayang awak.  piwittt.  kepak kepak kebum kebum.  kehkeh.

ok itu saja coretan yang dapat saya karangkan hari ini. :)

karangan darjah nam. 


piwiitt lagi. haha. sedondong lah.  inilah abang saya.  asal muka aku yang excited senyum?  dia langsung tak senyum.  cover macho lettew.

kbai.


terima kasih. sila baca lagi -_-

23 comments:

pykaa said...

engatkan that boy sebelah awak tu ex-boyfie rupenya your brother.

kura said...

untung la dapat tetamu ex boipren! hahaa


wah. lalaki mmg sentiasa nmpak macho :0

nub said...

professional tu penting.

hehe

farah izwani said...

@pykaa :
haha.
pastilah tidak nak bergambar dengan ex. :)

farah izwani said...

@kura :
haha tang mane yang untung?
macho sangatlah.

farah izwani said...

@nub:
yep. hati juga perlu prof. hehe :)

Lelaki Godang said...

fuhyoo kesetiaan yang mendalamm.. kepak kepak kebum kebum :D

farah izwani said...

@Lelaki Godang :
kesetiaan yang tidk berbelah bagi. :)

myhatiku said...

abg umo bape?single x..haha

farah izwani said...

@ myhatiku :
abang dah 25.
single and available.
nak jadik kakak ipar kite ke? kehkeh

Umie Artoqiemie said...

ketat nya muka bf u.HAHAH. lu comel :D

farah izwani said...

@Umie Artoqiemie :
banyaklah bf.
tu abang kite le. :)

myhatiku said...

haha..guro ja..;p
okay jugak tuh 25..hee

farah izwani said...

@myhatiku :
haha.
gatai na. :)

zulhilmi.tempoyak said...

pergh....

klu sy jd tetamu jd tajuk ape ek..

hihihk

WuMing said...

Dia masih sayang laa tuu... Sebab tu laa dia mai...

farah izwani said...

@zulhilmi.tempoyak :
bila tempoyak tak boleh lagi dimakan. kahkah. boleh?

farah izwani said...

@WuMing :
jangan sebut pasal sayang lagi. -.-

Adam Idris said...

wahhh baju matching, hehe

farah izwani said...

@Adam Idris :
hehe. :)

msat said...

-.-

asfira aminuddin said...

babe, hebat gila u sanggup bwat relex bila ex BF u dtg. kalo i, dah sepak jauh jauh. haha.

ILA HonEyBuNNy said...

ngeh3....xbf datang rumah wat donno ja eh...bagus2....

setia bebenar neh..ehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia