Tuesday, June 7, 2011

sanggul bonggol unta haram


assalamualaikum

hari ni cik kiah nak mengupas pasal isu bertudung seperti bonggol unta ni.  kehkeh.  kiah lah sangat kan.

ikot trend lah kononnya pakai tudung atau shawl tapi ade bonggol tinggi tinggi kat kepala.  haram sebenarnya.  aku penah gak buat dulu sebab tak tawu yang bonggol bonggol ni haram.  bukan aku sengaja bonggol tinggi tinggi pon.  dulu rambut aku panjang sampai ke bontot.  takkan nak lepas je kan.  so aku sipot lah.  pastu tertinggi lah pulak.  kehkeh.  

tapi bila dah tawu yang sanggul tinggi tinggi ni haram, aku tak buat dah.  sekarang rambut aku dah pendek.  lagilah takde sanggul.  hihik.  

tak tawu sanggul bonggol unta tu macam mane?  moh aku tunjuk sikit. 

ha ginilah gayanye.  tak tawulah die pakai ape sampai boleh jadik tinggi gini.  nampak pelik kan ?

ni kalau tengah marah, kasi hentam jek gune sanggul die ni.  kehkeh.  bulu mata dah macam bulu penyapu.  hihik

ha yang ni over lah pulak.  hhaha.  tinggi gilak. ade ke yang sanggul sampai tinggi ni ?  kuikui

bukan cakap suka suka hati jiran aku jek yang sanggul ni haram.  ada hadisnya.  aku google jek ni. -_-


TIDAK AKAN MASUK SYURGA.  CIUM BAU PON TAK DAPEK.  

haih takot aku dengar.  mungkin ramai wanita wanita tak tawu pasal ni.  tu sebab dorang buat.  tak pon ade yang tawu tapi buat buat tak tawu.  takot kawan kawan kate tak up to date lah pulak.  nak up to date ke nak masok neraka ?  ha, pilih le kome.

lawak. lawak. google jek.  aku copy.  dah ramai kot buat entry pasal ni.

bukan nak tunjuk diri ni hebak sangat.  cume nak berkongsi jek.  peace. -_-

gila bongkak dan takbor unta ni.  hahaha.


terima kasih. sila baca lagi -_-

8 comments:

Wani said...

kahkah .
unta tuuuu , huahuahua !
ermmm , saya pun kurang berminat nak buat sanggul2 ni semua sebab tu rambut potong pendekk .
huhu

miss UnGu said...

ra..rambut awk da penek ke.[penek is pendek]

FARAH IZWANI RAMLI said...

wani : hehe.
takpayahlah sanggul pelik pelik ni.
laki pelik lah tengok.
tak caye ce tanye dorang. :)

FARAH IZWANI RAMLI said...

kak da :
aah. kite dah potong rambot
dah penek dah. kehkeh

nelly said...

nice info !
:)

FARAH IZWANI RAMLI said...

:)

cweety kadbury said...

btul2...(^-^)

FARAH IZWANI RAMLI said...

^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia