Saturday, April 2, 2011

dah tukar background !


hehe.  comel tak background baru ni?  simple je kan?  sekarang tengah tunggu orang buatkan banner.  tapi tak bagi lagi gambar untuk banner tu.  haha.  sabar ea awak.  nanti saya snap gambar comel-comel.  saya bagi.  hari tu dah tukar dah background ni sebenarnya, tapi tak jadik.  terjadik dabel pulak.  setelah dikaji selidik oleh aku sendiri, rupa-rupanya ada kesilapan teknikal.  patut lah jadi dabel.  rupanya code html yang lama tu tak remove.  memang lah.  haha.  dasar buta it.  gini le jadinya.  tapi ni atas usaha aku sendiri tau menukarnya.  hebat ta?  tak.  ok. ;)  dah takde lagi stawbery yang comel itu.  sekarang saya sajikan dengan bunga-bunga comel.  bunga-bunga cinta.  bagi yang sedang dilamun cinta.  selamat berbahagia. ;)

untuk awak.  kejap lagi saya mesej awak lah.  tak geti nak marah lama-lama.  haha. =D


terima kasih. sila baca lagi -_-

4 comments:

miss UnGu said...

eh..kite pon bwu tuka..:)

FARAH IZWANI RAMLI said...

yeke?

nanti kita tengok. ;)

comel tak bG kite ni?

cepat puji !

miss UnGu said...

comel abes..:)

FARAH IZWANI RAMLI said...

hahaha.

yes! naseb baek puji.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyright@hakmilik kekal farah izwani. tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia